Wie zijn wij.

Inmiddels zijn wij ruim 25 jaar actief in de automotive branche. Na de verkoop van onze divisie autotransport, richten wij ons volledig op het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor de AutoMotivesector, iets wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd en nu verder willen ontwikkelen. BeneFit Autogroup B.V (de naam staat voor voordeel en een auto van Benedictus past u altijd) wil zich dan ook graag aan u voorstellen op basis van de vijf kernwaarden van onze organisatie.

BEKIJK HIER OF ONS AANBOD BIJ U PAST!

Kernwaarden.

Betrouwbaar

Met meer dan 25 jaar ervaring en een goede naam in de autobranche en de corporate markt  bieden wij u een betrouwbare dienstverlening vanuit een solide en stabiele basis. Met onze veelzijdige kennis en ervaring biedt BeneFit u een betrouwbare, revolutionaire en transparante dienstverlening.

 

Betaalbaar

Door ons grote (inkoop)netwerk en volume, zijn wij in staat u een aantrekkelijk en scherp aanbod te doen. Iets wat onze naam eer aandoet (BeneFit).

 

Bereikbaar

Altijd bereikbaar en een snelle, zorgvuldige afhandeling. Online en realtime! Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, kunnen wij u snel voorzien van levering!

 

Beheersbaar

Wij werken samen met een sterk gebalanceerd team, waarbij wij over uiteenlopende kennis beschikken, processen zorgvuldig kunnen borgen en grote volumestromen kunnen voorzien.

 

Business-to-business

Uniek en revolutionair. BeneFit Autogroup heeft een uniek dienstverleningmodel ontwikkeld. Wij leveren namelijk uitsluitend aan autobedrijven, verhuurbedrijven en leasemaatschappijen. Een unieke, onafhankelijke partner die vanuit de gedachte ‘Oars as Oars’ vertaald vanuit het Fries ‘Anders dan Anders’ een nieuwe vorm van autobemiddeling heeft ontwikkeld.

Inloggen