Trading.

Import en export

Doordat wij ruim 25 jaar ervaring hebben op het gebied van import, export en inkoopbegeleiding hebben wij een groot Europees netwerk weten op te bouwen en zijn daardoor in staat om tegen scherpe condities, nieuwe of jong gebruikte auto’s te leveren. Wij werken samen met meerdere partners in meer dan 10 landen en zijn daardoor in staat een diversiteit qua merken aan te kunnen bieden en hebben gemiddeld rond de 100 auto’s altijd op voorraad. Mocht uw gewenste auto niet beschikbaar zijn, via de button ‘zoekopdracht‘ kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken en gaan wij voor u aan de slag.

 

Autobemiddeling

BeneFit beschikt over een groot distributienetwerk. Via diverse campagnes worden de diensten van BeneFit wekelijks onder vele duizenden partijen gedistribueerd. Wij kunnen desgewenst auto’s uit uw voorraad meenemen in onze campagnes om zodoende uw verkoopkansen te vergroten.

 

Inkoopbegeleiding

Mocht u een auto in het buitenland willen inkopen en wilt u hulp? Wij hebben meer dan 25 jaar import-en inkoopervaring. Wij beheersen en spreken de talen, weten de juiste wegen te bewandelen en beschikken over eigen transport zodat wij snel en vakkundig u kunnen begeleiden in uw inkooptraject.

 

 

Inloggen