Consultancy en advies.

Het team van BeneFit Concultancy beschikt over meer dan 20 jaar ervaring, kennis en expertise welke is opgedaan in vele sectoren en branches. Wij richten ons onder andere met behulp van statistisch onderzoek op het ontwikkelen van scenario ontwikkeling en modellen, optimalisatievraagstukken en veranderprocessen. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij de volgende thema’s:

” Commerciële en verkoopstrategie; ”
” Marketingstrategie en klantsupport; ”
” Arbeidsmarkt; ”
” Propositie ontwikkeling; ”
” Management en leiderschap. ”

 

Wij werken met een drie fasen model

Stap 1. Onderzoek & analyse

In de eerste fase richten wij ons op het verkrijgen van inzicht. Met behulp van een organisatie- en marktanalyse wordt de markt en uw organisatie in kaart gebracht om vervolgens met behulp van statistisch onderzoek scenariomodellen te ontwikkelen.

Stap 2. Advies & implementatie

Na de analyse fase komt de advies-en implementatiefase. Welke tools zijn voorhanden en beschikbaar om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en welke strategische keuzes worden daarin gemaakt.

Stap 3. Interim en support

De derde fase bestaat uit interim- en/of projectmanagement. Wij kunnen u helpen en ondersteunen bij de implementatie van de gemaakte plannen. Als uitvoerend component kunnen wij zorgen voor een duurzame borging. Met kleine stapjes wordt gewerkt naar een duurzame inrichting en oplossing richting de toekomst.

 

 

Inloggen